ZERO MISSED LEADS

CUSTOMER CONTACT

90%

Kostenbesparing via self-service

50%

Onnodig live contact met 50% verminderen

100%

Geen gesprek missen uit marketing-campagnes

93%

In piekuren 93% van de aanvragen automatisch afhandelen

Het acceptabele percentage gemiste klantcontacten – via welk klantcontactkanaal dan ook – is ZERO. Als iemand de moeite neemt om contact met je op te nemen, dan moet dat een positieve ervaring zijn. Voor sales, en voor service.

Gelukkig is het voor geen enkele organisatie nodig om klanten hierin teleur te stellen. Dan heb je wel inzicht nodig. Hoe makkelijk is het om contact te maken? Kan het beter, slimmer, effectiever, goedkoper? Welke drempels zijn er? Is alles meetbaar en heb je inzicht in de data?

Hier gaan wij dieper dan wie dan ook. Op iedere touchpoint in de customer journey.

Met een korte scan en vaak simpele ingrepen maken we vaak al grote stappen. Of je nu één of een paar honderd agents hebt, voor sales en service, online en offline: voor iedere situatie hebben we praktische ideeën, tools en diensten. Zonder impact op je IT resources.

Het gaat om effectief persoonlijk contact. Contact met je leads, via je contactpagina, call-to-actions, online en offline campagnes, events. Bijdragen aan omzetgroei, het verlagen de kosten per contact en het verhogen van de klant- en medewerkerstevredenheid. Via digitalisering van klantcontact, het benutten van de smartphone bij klantcontact en inzet van slimme software.