deep story studios

we turn stories
into sales

We zijn strategen, entrepreneurs, creativelingen, copywriters, designers, videoproducers, developers en sales experts met een gezamenlijke obsessie: het verhaal van onze klanten.

We zijn je marketing team. Zorgen voor het plan, de tools, de content en de uitvoering. We pompen nieuw leven in je social media en website. We bouwen je lead machine, tunen je klantcontactkanalen en draaien continu aan de knoppen om te zorgen dat jouw salesteam meer en betere leads krijgt.

We kennen het klappen van de zweep. Ervaren ondernemers en verkopers die de weten wat effectief klantcontact is –  en wat het niet is. Strategisch sterk, liefde voor schrijven, gevoel voor design, passie voor technologie en grossiers in praktische oplossingen. Alles in dienst van jouw merk en groei.

Het fundament is jouw krachtige verhaal. Om daar het verschil mee te maken gaan we dieper dan wie dan ook.

DE KRACHT VAN JOUW VERHAAL

FOCUS

Tech

Media

ICT

Trade

 

B2b

Alle onderdelen van groei, van marketing en sales die er toe doen, voor jou als ondernemer: we hebben het zelf gedaan, we doen het nog steeds en we zetten die ervaring in voor andere ondernemers om hun groei een nieuwe boost te geven. We hebben met tientallen organisaties in de meest uiteenlopende branches gewerkt. Toch springen er een paar branches uit waar we bovengemiddeld veel ervaring of een bijzondere band mee hebben.

team

Martijn Waldram

Managing Director | Content Marketing & Copywriting

Richard de Beijer

Customer Experience 

 

Remco van der Veer

Strategy & Innovation

francisca kamp

Digital Service Marketeer | Agile/Scrum Product Owner

vincent martens

Digital Marketing

Mike Eijkelenboom

Video Producer

Harry Vuik

Technology Entrepreneur & Consultant

Stagiair(e)

Stagiair Marketing & Sales