SOCIAL SELLING VEREIST KENNIS EN SKILLS 

DEEP ACADEMY

Als sales professional wil je controle over je resultaten. Acquisitie is daarvoor cruciaal. Je wilt immers niet afhankelijk zijn van de inbound leads die je vanuit marketing krijgt aangeleverd. 

In veel sectoren stromen de leads in tijden van economische voorspoed vanzelf binnen. Verkopers hebben tijd te kort om ze allemaal netjes op te volgen. Laat staan dat je dan zelf nog eens op jacht gaat. Iedereen is farmer.

Zodra het wat minder wordt komt het echter ook op outbound leads aan. Een moderne verkoper is niet alleen een goede farmer, maar ook sterke hunter.

Social selling kennis en skills zijn dan een voorwaarde voor succes. Organisaties die dit beheersen geven hun concurrenten het nakijken.

Met de juiste social selling expertise breng je de outbound leadgeneratie van jouw B2B sales team in de hoogste versnelling. Via Linkedin vergroten je sales professionals pro-actief, gericht en – vooral – op persoonlijk wijze – hun netwerk en business.

Bij Deep zijn we overtuigd van deze persoonlijke aanpak. Acquisitie hoort op de dagelijkse agenda van iedere B2B sales professional.

Dat is exact waar wij je graag bij helpen.

Enkele van onze workshops, trainingen en programma’s:

  • Social selling pro (Trainingsprogramma)
  • Copywriting voor verkopers (Workshop, training, coaching)
  • Pitch voor de deal (Trainingsprogramma)
  • Lead conversie 1 op 1 (Coaching)
  • Live Stand-up Sales (Event)

Laat het ons weten als je met ons van gedachten wilt wisselen over hoe dit in jouw markt kan werken.

WORKSHOPS

TRAINING

COACHING