BOOST VOOR JE LEADGENERATIE

INBOUND & OUTBOUND CAMPAGNES

Advertentiecampagnes kunnen je B2B leadgeneratie een flinke boost geven. Voorbereiding, uitvoering en opvolging zijn alle drie cruciaal voor een goed resultaat.

In de voorbereiding creëren we onder meer de relevante content voor je doelgroep en verzamelen we belangrijke data over je doelgroep inclusief de bezoekers van je website.

Voor de uitvoering van jouw inbound lead campagnes zetten we Linkedin, Google en eventuele andere platformen zoals Instagram en Facebook in.

Outbound leads, ofwel ‘koude’ acquisitie, doen we via slimme, gepersonaliseerde en deels geautomatiseerde email-campagnes, gericht op kleine doelgroepen.

Voor de opvolging werken we nauw samen met je sales team. We zorgen dat de leads direct op de juiste plaats terechtkomen en verkopers deze direct kunnen nabellen.

Waar nodig ondersteunen we hen één op één, bijvoorbeeld met tips en copywriting voor maximale conversie.

 

 

 

 

 

 

 

 

Met de juiste technologie verhoog je je efficiëntie en schaalbaarheid. Daarmee is investering in slimme technologie een voorwaarde voor je groei.

Bij Deep werken we met bewezen technologieën en platformen. We pakken ze van de plank en vinken de de benodigde functionaliteiten aan. We implementeren, we testen en we beheren het voor je.  En is er wat extra’s nodig, dan bouwen we dat.

Conversie van B2B leads vraagt moderne kennis en vaardigheden van verkopers. Opvolging vraagt dus extra aandacht. Met onze training en coaching gaan we samen door tot de deal.