B2B SALES PROGRAMS

CUSTOMER SUCCESS

retentie | cross-sell | upsell

Je acquisitiekosten en de Life Time Value van je klanten zijn twee bepalende getallen voor jouw groei. Het ideale plaatje: je acquisitiekosten omlaag en je Life Time Value omhoog.

Maar dat is niet eenvoudig. Want juist de acquisitiekosten stijgen hard, bijvoorbeeld door hogere advertientietarieven op social media en stijgende kosten voor contentproductie.

En om de LTV omhoog te krijgen, is bij veel B2B-bedrijven een nieuwe sales focus nodig om aan te sluiten op ‘new school’ klanten en medewerkers.

Hunten is belangrijk, maar heeft alleen maar zin als je relaties opbouwt met je nieuwe klanten, gezamenlijk waarde creëert en zij aan zij met hen op zoek gaat naar hun succes met jouw product èn organisatie.

Retentie, cross- en upsell zijn cruciaal. Als je inzet op relaties en customer succes zul je ervaren dat dit vanzelfsprekend wordt. Je klant ervaart dan niet meer dat hij koopt, je verkoper niet dat hij verkoopt.

Co-creatie, kennisdeling en optimalisatie van gebruik pompen nieuwe energie in klantrelaties en leveren belangrijke waarde voor alle stakeholders.

De programma’s die we hiervoor ontwikkelen bewijzen hun waarde in praktijk.

VAN HUNTEN NAAR WAARDE CREËREN