HET FUNDAMENT ONDER MODERNE SALES

CONTENT MARKETING

CONTENT STRATEGIE

CONTENT PLANNING

CONTENT PRODUCTIE

SOCIAL MEDIA

Content marketing kent talloze definities. Dit is wat wij ermee bedoelen:

Content marketing is de aanjager van je zichtbaarheid, merkwaarde en leads. Het is het fundament onder al je inbound èn outbound sales-activiteiten.

De behoefte aan waardevolle content groeit explosief, en dat is niet voor niets. Oude sales-tactieken werken niet meer en ondernemingen vervangen die in hoog tempo voor een moderne aanpak.

Het is geen trucje. Content marketing raakt de kern van je onderneming en vraagt om een gedegen strategie en uitvoering. De beloning daarvoor is groot.

Dit vinden wij de drie belangrijkste beloftes:

  • Je vergoot de zichtbaarbaarheid van je merk
  • Je genereert en converteert meer inbound leads
  • Je zet de deur naar persoonlijke sales acquisitie wagenwijd open: Social Selling.

Er is nog een 4e voordeel. Die mag wat ons ook op nummer 1:

Goede content en social selling maken sales nog leuker.

Dat is een logisch gevolg van een krachtig verhaal en de wetenschap dat je als verkoper al direct vanaf het eerste contact waarde toevoegt voor je prospects.

Niet alleen je verkopers, maar al jouw medewerkers merken dat. Het maakt hen trots en helpt hen jouw winnende verhaal te vertellen.

Dit is waar wij met onze klanten iedere dag met veel plezier aan werken.

copywriting

WEBTEKST

SEO

EBOOK

BLOG

INTERVIEW

VIDEO & PODCAST SCRIPT

SALES PITCH

Moderne copywriting omvat veel meer dan een goede tekst. Het is de basis van jouw content marketing: Ideeën efficiënt over de bühne krijgen, produceren wat jouw doelgroep interesseert. 

Dat vraagt creativiteit. Maar minimaal zo belangrijk: ambacht, kennis van schrijftechnieken, technologie, SEO, marketing, algoritmes en onderzoek.

Het is een dankbare aanpak. Content die staat als een huis. Waar je organisatie trots op is, waar klanten enthousiast van worden. Consistentie in alle uitingen, hoge kwaliteit op alle fronten. Weg met zinloze social media updates en slecht-gescripte videos.

Of denk je dat jouw business te saai is voor aansprekende content?

 Goede video begint met een plan. Wat wil je vertellen, wat is het doel? Dan volgt de rest: concept, script, locatie, mensen,  draaiboek. We  begeleiden de draaidag, editen het materiaal en leveren het eindproduct.  Met die video gaan we vervolgens aan de slag om je doel te behalen. 

 

video